Realitatea Tv: Discuții aprinse în CEx-ul PSD. Ce a cerut Viorica Dăncilă

Discuții aprinse între Viorica Dăncilă, Olguța Vasilescu și Paul Stănescu, în CEx-ul PSD, potrivit stenogramelor obținute de Realitatea TV.

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a întrunit la ora 17:00, într-o şedinţă programată la Palatul Parlamentului. Una dintre temele de pe agenda reuniunii este situaţia coaliţiei PSD - ALDE. Viorica Dăncilă a declarat la sosirea la ședința Comitetului Executiv al PSD că, din punctul ei de vedere, nu se va rupe coaliția de guvernare.

"Eu cred că întotdeauna trebuie să existe dialog şi întotdeauna trebuie să existe o negociere. Nu se rupe coaliția, este o glumă”, a spus Viorica Dăncilă.

Conform Realitatea TV, care citează surse din interiorul ședinței Comitetului Executiv al PSD, Viorica Dăncilă le-a cerut membrilor părerea referitoare la Pro România.

Stenograme din CEx, conform Realitatea Tv, discuțiile dintre Viorica Dăncilă, Olguța Vasilescu și Paul Stănescu:

Viorica Dăncilă: Am vrut reorganizare. Asta presupunea intrarea Pro România la guvernare. Am avut o discuție cu Victor Ponta. Discuția nu a fost cum am vrut, PSD pierdea prea mult. ALDE și Pro România voiau nouă ministere, iar PSD ar fi rămas doar cu 10. Vreau opinia CEX despre o colaborare cu Pro România. Dar ne putem trezi că dacă intră acum la guvernare în toamnă vor să plece. Ce ne facem?

Olguţa Vasilescu: Dăm prea multă atenţie Pro România. Ne fură parlamentari.Şi au făcut 5%.

Paul Stănescu: Pe Ponta îl ştim toţi. E lipsit de caracter.

Conform Realitatea TV, Viorica Dăncilă a mai spus: "Ponta a pierdut alegerile fiind arogant. Când Ponta era președinte, nu se lua de baroni. Nu a învățat nimic".


Conform unor surse din interiorul ședinței, Viorica Dăncilă ar fi spus că nu are încredere în Pro România și nu crede că ar putea să se bazeze pe acest partid pe termen lung dacă intră la guvernare cu PSD.

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a întrunit la ora 17:00, într-o şedinţă programată la Palatul Parlamentului. Una dintre temele de pe agenda reuniunii este situaţia coaliţiei PSD - ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel