Adrian Zuckerman, ambasador SUA în România. Undă verde de la Senatul american

Adrian Zuckerman a primit undă verde din partea Senatului SUA pentru funcția de ambasador în România.

Adrian Zuckerman a primit avizul Comisiei de specialitate a Senatului american pentru a deveni noul ambasador al SUA la București, potrivit site-ului instituției. Anunțul a fost făcut miercuri seara, pe 25 septembrie 2019.

Nominalizarea lui Adrian Zuckerman a fost pe ordinea de zi de astăzi a Comisiei pentru Relații Externe a Senatului Statelor Unite (United States Committee on Foreign Relations), prezidată de senatorul Risch.

11. Mr. Adrian Zuckerman, of New Jersey, to be Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the United States of America to Romania

Adrian Zuckerman a fost nominalizat oficial de către Donald Trump pentru funcția de ambasador al Statelor Unite în România. Zuckerman a emigrat din România în SUA la vârsta de zece ani, fiind un bun vorbitor al limbii romane. Conform comunicatului, Adrian Zuckerman este un avocat admis în baroul din New York în 1994 şi partener în firma internaţională de avocatură Seyfarth Shaw LLP.

Anterior, Adrian Zuckerman a fost unul dintre coordonatorii pentru servicii naţionale imobiliare şi pentru companii la Epstein Becker & Green, PC, New York, iar mai înainte coordonator pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York. De asemenea, el a ocupat funcţia de preşedinte al unui juriu de selecţie judiciară al unei instanţe civile şi de arbitru pentru Consiliul Imobiliar din New York.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel