Real Madrid, PSG, Manchester City, bătaie pentru pe transferul unui star de la Bayern Munchen

'Perla' lui Gigi Becali, în vizorul lui Bayern Munchen. Campioana Germaniei și-a trimis scouterii în România pentru monitorizare - Video / Foto: Agerpres
'Perla' lui Gigi Becali, în vizorul lui Bayern Munchen. Campioana Germaniei și-a trimis scouterii în România pentru monitorizare - Video / Foto: Agerpres

Responsabilii clubului spaniol de fotbal Real Madrid aşteaptă cu nerăbdare data de 1 ianuarie, când vor putea demara oficial negocierile cu austriacul David Alaba, fundaşul central al lui Bayern Munchen.

David Alaba se pregăteşte să plece liber de la campioana Germaniei, la finalul acestui sezon, scrie cotidianul madrilen Marca.

Profilul internaţionalului austriac, capabil să evolueze atât în centrul defensivei. cât şi pe posturile de fundaş stânga şi mijlocaş, este pe placul grupării de pe Santiago Bernabeu, care nu vrea să rateze ocazia destul de rară de a transfera gratuit un fotbalist de top.

Alaba a refuzat toate ofertele pe care i le-au făcut oficialii lui Bayern, care au anunţat că au decis să pună capăt discuţiilor pentru prelungirea contractului fundaşului. Acesta va putea semna cu orice club începând de la 1 ianuarie, când va intra în ultimele şase luni de contract.

Singura problemă pentru Real Madrid ar putea fi reprezentată de pretenţiile lui Alaba, care doreşte un salariu de 20 milioane euro pe sezon, la care s-ar putea adăuga şi o primă importantă la semnătură.

De serviciile lui David Alaba sunt interesate şi alte cluburi de top din Europa, între care Paris Saint-Germain şi Manchester City.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel