Real Madrid ofertă colosală pentru Neymar. Răspunsul rapid al PSG

PSG
PSG

Real Madrid a făcut o propunere de nerefuzat clubului PSG pentru a-l transfera pe Neymar.

Cu toate acestea, echipa franceză Paris Saint-Germain a refuzat oferta cu adevărat importantă înaintată de clubul spaniol Real Madrid pentru transferul brazilianului Neymar, asigură cotidianul sportiv L'Equipe în ediţia sa de joi. Conform publicaţiei din Hexagon, conducătorii grupării madrilene au oferit trei jucători - galezul Gareth Bale, columbianul James Rodriguez şi costaricanul Keylor Navas - plus suma de 100 milioane de euro, în schimbul starului naţionalei Braziliei.

Responsabilii lui PSG, care au plătit 222 milioane euro clubului FC Barcelona pentru a-l aduce pe Neymar în capitala Franţei, în urmă cu doi ani, sunt dispuşi să accepte jucători ca monedă de schimb, pe lângă o sumă de bani, însă "pachetul" oferit de Real Madrid nu a fost pe placul lor, adaugă L'Equipe.

Pe cine vrea PSG

Ziarul catalan Sport susţine că parizienii ar fi interesaţi mai degrabă de atacantul sârb Luka Jovic, achiziţionat în această vară de Real de la Eintracht Frankfurt, un jucător pe planul antrenorului lui PSG, Thomas Tuchel, şi al directorului sportiv Leonardo. Un alt fotbalist din lotul lui Real apreciat de clubul francez este croatul Luka Modric, deţinătorul Balonului de Aur, la care madrilenii ar fi dispuşi, de asemenea, să renunţe pentru a-l aduce pe Neymar.

Brazilianul, care nu s-a adaptat în Franţa şi doreşte să plece de la PSG, speră să-şi găsească o nouă echipă până pe 2 septembrie, când se va încheia actuala perioadă de transferuri, destinaţia sa favorită rămânând fostul său club, FC Barcelona, ai cărei conducători fac de asemenea eforturi pentru a-l "repatria" pe brazilian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel