Real Madrid, o nouă umilință. Zidane, reacție nervoasă

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Real Madrid, campioana en titre a Spaniei, a fost bifat un nou eșec în campionat.

Real Madrid a fost învinsă la limită, cu 1-0, pe terenul celor de la Espanyol Barcelona, într-o partidă din cadrul etapei a 26-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Real Madrid a suferit cea de-a cincea înfrângere în campionat în acest sezon de La Liga, cu o săptămână înaintea duelului din optimile Champions League, cu Paris Saint-Germain.

Fără Ronaldo în teren

Zidane a jucat cu Bale vârf de careu și fără Cristiano Ronaldo, Modric, Marcelo, Kroos și Carvajal în înfrângerea dramatică de pe terenul lui Espanyol. Echipa din Barcelona a înscris prin Gerard Moreno în minutul '93.

„Eu cred că nu este corect (rezultatul). Nu merităm să încasăm acest gol, chiar deloc. Am făcut o primă repriză bună, cu ocazii, dar nu am reușit să înscriem. Iar apoi, în repriza a doua, am jucat mai puțin bine, dar nu meritam această înfrângere de ultim minut. Nu am nimic să le reproșez jucătorilor mei, dar rezultatul este un pas înapoi", a adaugat tehnicianul francez.

„Am pierdut și acum, trebuie să ne gândim la următorul nostru meci (sâmbătă cu Getafe). Dacă am pierdut aici, este pentru că lucrurile nu au funcționat. Dar există mai multi factori, nu doar un singur jucător sau o singură acțiune. Sunt un pic furios pe jucătorii mei, iar faptul că am primit un gol în ultimul minut de la un adversar care nu a avut prea multe ocazii, este dificil. Dar ne vom reveni", a mai spus Zidane.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel