Real Madrid, învinsă de AS Roma la loviturile de departajare

Echipa spaniol de fotbal Real Madrid a fost învinsă cu 5-4 la loviturile de departajare de formaţia italiană AS Roma, într-un meci amical disputat duminică pe Stadio Olimpico din capitala Italiei, a cărui miză a fost trofeul Mabel Green Cup.

La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 2-2. Madrilenii au condus de două ori, prin golurile brazilienilor Marcelo (16) şi Casemiro (39), însă Roma a egalat de fiecare dată, prin Diego Perotti (34) şi Edin Dzeko (40).

La loviturile de departajare, Marcelo a fost singurul care a ratat, oferindu-le trofeul italienilor.

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, l-a utilizat în acest joc şi pe galezul Gareth Bale, care a evoluat în doar două dintre cele cinci meciuri de pregătite disputate în această vară de echipa sa.

Gareth Bale şi columbianul James Rodriguez sunt doi dintre jucătorii pe care Zidane nu contează în vederea sezonului viitor.

După meciul de la Roma, tehnicianul francez a afirmat: "Bale şi James sunt jucătorii lui Real Madrid. Orice se poate întâmpla până la 31 august, însă contăm pe toţi jucătorii".

Fostul căpitan al selecţionatei Franţei nu a dorit să comenteze zvonurile referitoare la o posibilă sosire a brazilianului Neymar pe Santiago Bernabeu. "Suntem aici cu echipa pe care o avem şi nu ne gândim decât la asta", a spus "Zizou".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel