Urmărește emisiunea live


Real Madrid, eliminată din Cupa Spaniei

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Real Madrid, deținătoarea Supercupei Spaniei, a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, joi, după ce a pierdut, pe teren propriu, contra celor de la Real Sociedad, scor 3-4.

Norvegianul Martin Odegaard, care aparține chiar de Real Madrid, a deschis scorul în minutul 22. După pauză, suedezul Alexander Isak a punctat în minutele 54 și 56, ducând scorul la 3-0 în favoarea celor de la Real Sociedad. Marcelo a redus din diferență în minutul 59, însă formația bască a revenit la un avans de trei goluri, după ce Mikel Merino a punctat 10 minute mai târziu.

În cele din urmă, Real Madrid a pierdut cu 3-4, Rodrygo și Nacho marcând în minutele 81 și 90+3. În prelungiri, Andoni Gorosabel, de la Real Sociedad, a fost eliminat. Real Madrid este deținătoarea Supercupei Spaniei, după ce s-a impus în finala din luna ianuarie contra celor de la Atletico Madrid.

În semifinalele Cupei Spaniei s-au mai calificat Mirandes, din liga a doua, și Granada. Ultima formație din penultimul act al competiției va fi stabilită în urma duelului dintre Athletic Bilbao și FC Barcelona, titrează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel