Real Madrid. Cristiano Ronaldo, plecare. Șoc în fotbalul mondial

Ronaldo
Ronaldo

Florentino Pérez refuză să-i prelungească angajamentul lui Ronaldo, anunțându-l pe impresarul Jorge Mendes că așteaptă ofertele pentru Cristiano.

Dacă se transferă la Manchester United, lusitanul ar vrea 50 de milioane salariu. Criza e tot mai profundă la Real și are legătură cu supărarea lui Cristiano, frustrat că Madridul nu îi oferă prelungirea angajamentului. Cel actual, care expiră în 2021, cu 21 de milioane de euro salariu anual, nu îl mai mulțumește, scrie GSP. Mai ales acum, când presa mondială a aflat din dosarul Football Leaks că Messi câștigă în fiecare sezon 48 de milioane de euro net. De peste două ori mai mult față de Ronaldo.

În același timp, susține jurnalul portughez Record, Pérez l-a informat pe impresarul Jorge Mendes: "Aștept toate ofertele pe care le ai pentru Cristiano". După ce l-a avut 9 ani pe "Bernabeu", încearcă să-l vândă. I-a spus agentului că suma minimă de la care încep tratativele va fi 100 de milioane de euro.

Manchter United, echipă de la care Cristiano Ronaldo s-a transferat la Real în urmă cu 9 ani, este interesată de trasferul Balonului de Aur.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel