Reacția sfâșietoare a unei fetițe, după moartea mamei: "Pot să o sun în Rai?"

O femeie în vârstă de 28 de ani, mamă a doi copii, a murit, chiar după Revelion. Vestea a căzut ca un trăznet peste familie, iar reacţia fetiţei a fost una sfâșietoare.

Nefericitul eveniment a avut loc în Londra, Marea Britanie, pe 1 ianuarie. Femeia, în vârstă de 28 de ani, s-a stins din viață, în mod inexplicabil, fiind o persoană sănătoasă. Cei doi copii, Lailani, o fetiță de șase ani, și un băiețel de trei ani, Maverick, vor fi crescuți de bunici.

Reacția fetiței, atunci când a aflat că mama ei a murit, a fost sfâșietoare. "I-am spus fetiței că mama a murit și s-a dus în Rai. Atunci Lailani a zis: Pot să o sun în Rai? I-am spus că nu sunt telefoane în Rai. Nu înțelege" a povestit Sarah, mama femeii decedate, potrivit Daily Star.

Femeia ar fi vorbit ultima dată cu părinții ei pe 31 decembrie, când tatăl a invitat-o la petrecerea de Revelion. Pe motiv că nu se simţea bine, aceasta a refuzat. spunând că nu se simte bine. Câteva ore mai târziu, a fost găsită moartă. Autoritățile așteaptă primele teste criminalistice care vor arăta cu exactitate cauzele care au dus la moartea femeii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel