EXCLUSIV  Reacția lui Imogen după mesajele de amenințare cu moartea pe care le-am primit de la fanii săi / video

Imogen
Imogen

Am vorbit cu vloggerul Imogen, pe numele său real Neagu Marius. Mi-a scris după ce a văzut mesajele de amenințare cu moartea pe care le-am primit.

Mi-a cerut scuze în numele fanilor săi care au transmis mesaje de amenințare cu moartea.

VEZI ȘI: LOVITURA adepților lui Imogen. Ce a creat vloggerul Neagu Marius. Mesaje ȘOCANTE care arată TOT

”Cer scuze pentru că ați fost jignită. Nu aceasta a fost intenția mea și nu am instigat să fiți jignită, doar mi-am spus și eu părerea pe pagina mea de Facebook. Nu instig și nu am instigat niciodată la ură și violență fizică sau verbală. Youtube este o platformă unde eu fac stand up în felul meu, fără cenzură. Dacă dumnevoastră considerați că nu este ok ceea ce fac, atunci vă apreciez părerea. Multă sănătate vă doresc”, mi-a scris Imogen care a spus că expunerea de ieri i-a făcut rău și regretă ce a urmat.

”Tot ce am făcut a fost comedie, nu am vrut să deranjez cumva, nu acesta este scopul meu. Îmi pare sincer rău”, mi-a mai scris Iomogen care ne-a rugat să urmărim și alt video cu doi nevăzutări care deși au această problemă îl ascultă pe Youtube. S-a dus la banchetul copiilor și le-a făcut o surpriză:

VEZI ȘI: Imogen la Buzău! Mircea Badea, după un articol pe DC News: E absolut genial! N-am citit ceva mai tare în viața mea! VIDEO

Cât despre clipul în care povestește cum mănânca mama lui ciorbă, Imogen mi-a spus: ”Cer scuze oamenilor care cred că îmi bat joc de mama. Este o comedie proastă făcută de mine, o comedie care ajunge să îmi afecteze viața. Au început anumite televiziuni să dea în mine. Nu sunt făcut așa ceva. Am suflet și mă doare”.

"Sunt bulversat după ce s-a întâmplat. Nu sunt obișnuit cu aceste lucruri. Am un respect foarte mare pentru părinții mei și toate chestiunile acestea au dus la denigrarea mamei și este doar o comedie ce am zis despre ea. O comedie exagerată de-a mea care nu trebuia înțeleasă în halul ăsta. E o comedie adresată tuturor vârstelor. Pe Youtube nu e cenzură, iar acolo așa sunt eu, transparent. Toate chestiunile acestea m-au bulversat. Cer scuze pentru mesajele pe care le-ați primit. Eu chiar am educație", mi-a mai spus Imogen.

Alt video cu Imogen din seria ce numește stand up:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel