EXCLUSIV  Reabilitare termică, ziar, partinoar Sector 1. Tudorache: Ne mișcăm ca un melc. Trebuie schimbată legea

acte
acte

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a discutat, în cadrul emisiunii DCNews LIVE, despre proiectele pe care instituția la conducerea căreia se află le-a lansat.

”Sunt foarte multe proiecte și sper că anul viitor se vor vedea cu ochiul liber. Au fost multe proceduri care au fost lansate în 2017, chiar și în 2016. Sperăm ca anul viitor până la sfârșitul anului să terminăm de reabilitat toate blocurile din Sectorul 1, mai avem 180 de blocuri la care a fost lansată licitația. Licitația a fost lansată în noiembrie 2016, sper ca în lunile acestea de iarnă să avem procedura încheiată, să existe câștigători și să se apuce de treabă din primăvara anului 2018.”, a afirmat edilul.

Acesta a spus faptul că după finalizarea procesului de reabilitare termică a blocurilor, Primăria se va ocupa și de cea a caselor.

”E normal ca Primăria să îi sprijine și pe cei care locuiesc la case, mă refer, în primul rând, la cei care nu au reușit să își reabiliteze casele până în momentul de față. Este o muncă mai greoaie decât la bloc, dar vom încerca.”, a explicat primarul.

Referitor la un proiect al instituției pe care o conduce privind înființarea unui ziar, Daniel Tudorache a declarat că speră să poate încheia contractul în urma contestației. 

Edilul a vorbit și despre construcția unui pationar în sectorul său. Acesta și-a exprimat din nou nemulțumirea față de procedurile ”foarte greoaie” ale statului.

”Cetățenii nu înțeleg și spun:'Domne, dar de ce nu facem? Bani are, de ce nu face?'. Nimeni nu știe că o procedură poate să dureze și ani. Asta e, trebuie schimbată legea pentru că în stilul ăsta ne mișcăm ca un melc.”, a mai declarat Daniel Tudorache.

Vezi răspunsul complet aici:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel