EXCLUSIV  Reabilitare termică blocuri. Daniel Tudorache: Încheiem programul

Bucuresti, blocuri locuinte
Bucuresti, blocuri locuinte

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a declarat, într-un interviu acordat DC News, că anul viitor se încheie programul de reabilitare termică a blocurilor din sector. 

 Daniel Tudorache anunţă că în 2019 se încheie programul de reabilitare termică a blocurilor din Sectorul 1. Potrivit edilului, vor fi reabilitate toate blocurile din sector, excluzându-le pe cele cu risc seismic care trebuie mai întâi consolidate.

"Anul viitor trebuie să închidem acest program, să reabilităm toate blocurile. Din primăvara  anului 2015 reabilitarea termică a fost oprită pentru că au fost anumite probleme la Primăria Sectorului 1 şi, de atunci şi până acum trei luni când am început să reabilităm din nou blocurile din Sectorul 1 a fost o perioadă în care a fost stagnată. Anul viitor pe vremea asta vor fi toate blocurile reabilitate. Aici mă refer la cele pe care le putem reabilita pentru că sunt şi altele care trebuie consolidate. Un bloc care este în clasa risc seismic 1 şi risc seismic 2 întâi îl consolidezi  - lucrări făcute de Primăria Capitalei pentru că ei trebuie să facă asta conform legii şi au şi o firmă care se ocupă de asta – după care noi le reabilităm. 

În această situaţie sunt multe blocuri. Marea majoritate a blocurilor cu risc seismic 1 şi 2 din Bucureşti se află în Sectorul 1, pe Magheru, pe Victoriei, zona veche a Capitalei. Acest lucru ne încurcă pentru că nu putem să ne apucăm de reabilitarea lor pentru că nu sunt consolidate. Dar toate celelalte vor fi reabilitate",  a explicat primarul Daniel Tudorache.

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de către Daniel Tudorache: 

 

Vezi şi: Tren deraiat. Trafic feroviar blocat

ANM, prognoza meteo. Vremea în weekend, SE ÎNCĂLZEȘTE!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel