Răzvan Ştefănescu: Pe 11 august trebuie să plec din România. Sunt şofer profesionist în Suedia

Răzvan Ștefănescu
Răzvan Ștefănescu

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu număr anti-PSD, a declarat, marţi, pentru Agerpres, că încearcă să recupereze permisul de conducere până pe data de 11 august, când pleacă din România, deoarece este şofer profesionist în Suedia.

Răzvan Ştefănescu susţine că este şofer profesionist în Suedia, având toate categoriile auto, şi nu mai poate să muncească dacă nu îşi recuperează permisul.

'Sunt şofer profesionist, am toate categoriile. Pe 11 august trebuie să plec din ţară. Nu ştiu ce voi face. Eu sper să recuperez permisul. Poliţiştii m-au anunţat că mi-au suspendat permisul pe perioada cercetărilor. Eu nu am cetăţenia suedeză, sunt doar rezident. Permisul era românesc', a afirmat Răzvan Ştefănescu.

Ioana Mateş, avocata şoferului, a precizat că va solicita Pachetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 ca lui Răzvan Ştefănescu să-i fie restituit permisul, cel puţin temporar, pentru a putea pleca din ţară. Avocata a afirmat că s-a înţeles greşit că Răzvan Ştefănescu va depune o plângere penală împotriva poliţiştilor, însă este posibil să fie înaintată o sesizare cu privire la comportamentul agenţilor.

Brigada Rutieră a anunţat luni că lui Răzvan Ştefănescu i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de 'conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România', faptă prevăzută de art. 334, alin. (4) din Codul penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel