Răzvan Popa, europarlamentar PSD: Opoziţia discreditează imaginea României în plan extern

Răzvan Popa, eurodeputat PSD, susţine, într-o postare pe Facebook, Opoziția are drept obiectiv blocarea şi îndepărtarea unei guvernări performante.

"Consider că tentativele de manipulare şi informaţiile false aruncate pe piaţă cu privire la evenimentele de la proteste, dar şi încurajarea mişcărilor de stradă de către liderii opoziţiei au drept obiectiv blocarea şi îndepărtarea unei guvernări performante.

Realitatea este că rezultatele economice obţinute şi măsurile luate în timpul acestei guvernări construiesc premizele clare pentru o menţinere a PSD la guvernare şi după 2020. Stimularea violenţelor, lansarea de informaţii false menite a discredita instituţiile, tentativele clare de manipulare a realităţii sunt, de fapt, eforturi îndreptate doar către acest obiectiv", a afirmat europarlamentarul Răzvan Popa, într-o postare pe Facebook.

"Ştim foarte bine că partidele şi liderii de Dreapta din România, de foarte mulţi ani, au evitat discuţiile pe teme concrete, de interes pentru cetăţeni, şi au stimulat ura şi divizarea în societate. Exact acest lucru se încearcă şi acum.

Grav este că acest plan merge până la încercări de discreditare a instituţiilor statului, dar şi a imaginii României în plan extern. Interesele superficiale ale unor oameni şi grupuri politice sunt puse deasupra celui naţional", a completat Răzvan Popa.

Vezi si: Răzvan Popa, eurodeputat PSD : Klaus Iohannis instigă la dezbinare, în loc să fie un factor de echilibru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel