Răzvan Marin a semnat un contract cu Ajax Amsterdam

Fotbalistul echipei belgiene Standard Liege, Răzvan Marin (22 de ani), a semnat, joi seara, un contract valabil 5 ani, începând din vară, cu Ajax Amsterdam, anunţă gruparea din prima ligă olandeză pe site-ul său oficial.

'Ajax Amsterdam a ajuns la un acord cu Standard Liege privind transferul jucătorului român Răzvan Marin. Mijlocaşul ofensiv a semnat un contract care va intra în vigoare de la data de 1 iulie 2019 şi se va încheia la 30 iunie 2024. Clubul Ajax Amsterdam a achitat pentru acest transfer suma de 12,5 milioane de euro', anunţă gruparea olandeză pe site-ul său.

Un produs al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi

'Răzvan Marin s-a născut la 23 mai 1996, la Bucureşti şi este un produs al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. El a evoluat pentru prima echipă a clubului FC Viitorul, iar apoi s-a transferat la Standard Liege. Până în prezent, el are 15 meciuri jucate pentru echipa naţională a României', se mai arată pe site-ul citat care publică de asemenea mai multe fotografii cu jucătorul român în tricoul formaţiei din Amsterdam.

Fiul fostului fotbalist Petre Marin devine al cincilea jucător român care se transferă la prima echipă a clubului Ajax Amsterdam după Cristian Chivu, Bogdan Lobonţ, George Ogăraru şi Nicolae Mitea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel