Răzvan Lucescu, primul pe lista unui club important din Europa

Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

Răzvan Lucescu scrie istorie în Grecia la PAOK Salonic, echipă cu care se îndreaptă spre un titlu fără să cunoască înfrângerea în campionat. Performanțele excelente ale românului l-au plasat primul pe lista turcilor de la Beșiktaș Istanbul.

Deşi este posibil ca oferta lui Beşiktaş să fie una mult mai bună din punct de vedere fiananciar, Răzvan Lucescu nu este distras pe moment de acest lucru. Se concentrează pe ce poate realiza în Grecia: câştigarea campionatului. "În prezent, toată atenţia mea este îndreptată pe PAOK. Suntem într-un moment foarte important în campionat, aşa că voi putea să mă gândesc la această propunere la finalul sezonului", a declarat Răzvan Lucescu, potrivit Prosport, care citează presa din Grecia.

Lucescu jr. este primul pe lista turcilor, după cum afirmă asistanaliz.com, dar are concurenţă serioasă. Sergen Yalcin, Mehmet Ozdilek şi Guti Hernandez sunt şi ei în cărţi pentru înlocuirea lui Senol Guneş, ales noul selecţioner al Turciei după demiterea lui Mircea Lucescu. Dacă o va părăsi pe PAOK şi va semna cu Beşiktaş, tehnicianul va avea de gestionat o situaţie destul de dificilă. Va avea ca obiectiv câştigarea campionatului, trofeu care lipseşte din vitrina clubului din 2017, iar în acest an e departe. Se clasează pe locul 3, cu 41 de puncte, la 13 lungimi de Basaksehir, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel