Răzvan Iordache, operat. Gâdea: Încă o dovadă că Dumnezeu există

Mihai Gâdea, într-o postare pe Facebook, a transmis un mesaj după ce a primit imagini de la Răzvan Iordache, rămas paralizat.

"Răzvan Iordache mi-a trimis azi (n.r. ieri) următorul mesaj: "pentru prima dată după 22 de ani am putut să-mi mișc picioarele"! Mi-a trimis de asemenea imaginile de mai jos, imagini care pentru mine înseamnă cea mai emoţionantă și puternică dovadă că operaţia a reușit, încă o dovadă că Dumnezeu există, dovada că dumneavoastră ați donat pentru a face o minune. Răzvan va reuși, iar noi vom fi alături de el în toată această bătălie și cred că va fi o sursă de inspirație pentru milioane de oameni care duc bătălii mai mari sau mai mici", este mesajul transmis de Gâdea.

Când avea doar 17 ani, în 1995, Răzvan Iordache a suferit un accident absurd și a rămas paralizat. Șansele sale de viață erau de 2%. De atunci, el le dă medicilor predicțiile peste cap. A trăit de 22 de ani în scaun cu rotile, timp în care s-a realizat pe plan profesional și pe plan personal.   

[citeste si]

Amintim că, aseară, la Antena 3, Adi Ursu a difuzat imaginile primite de la Răzvan în care arată cum își poate mișca picioarele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel