Răzvan Dumitrescu, analiză dură după un gest controversat al lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu vorbește despre anularea de către președintele Klaus Iohannis a recepției de Ziua Națională și motivele care ar sta în spatele acestei decizii.

”În opinia mea, explicațiile domnului președinte, cum că nu a organizat o recepție de Ziua Națională din cauza tragediei de la Colectiv, nu țin! Nu ne aflăm sub incidența doliului Național declarat și, dacă tragedia invocată ar fi principala cauză, atunci nici parada la care domnul Iohannis va participa nu cadrează cu argumentul invocat. Dânsul profită pentru a se delimita de ceea ce consideră că este o clasă politică expirată.

Pe scurt, lucrurile arată cam așa: un om care a făcut carieră în interiorul clasei poltice pe care o critică, beneficiind de patru mandate de primar al Sibiului, și care e mai vechi pe acestă scenă decât mulți politicieni pe care îi vrea duși, ne vorbește despre înnoire! E precum Băsescu Traian, care provenea din cele mai tenebroase structuri de dinainte de 1989 și care ne vorbea despre reforma statului!!!

În fapt, este în derulare o operațiune de eliminare a adversarilor politici, fie ei corupți sau nu, și atât!”, a scris Răzvan Dumitrescu, luni, pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel