Răzvan Cuc, lui Klaus Iohannis: V-ați urcat astăzi pe zece cadavre. Vă ajunge? Mai vreți?

Irina Constantin / 05 oct 2019 / 15:47

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, îl acuză pe președintele Klaus Iohannis, că se urcă pe cadavre în scop electoral. 

”KLAUS IOHANNIS SE URCA, DIN NOU, IN SCOP ELECTORAL, PE NOI CADAVRE. RUSINE, DOMNULE PRESEDINTE!
Am citit cu stupoare si indignare declaratia presedintelui Klaus Iohannis. Au murit 10 oameni si domnului Iohannis ii arde de declaratii politice.

Constat ca singurul scop al lui Klaus Iohannis in functia de presedinte este sa se urce pe cadavre in scop electoral. Ceea ce pentru noi, romanii, dar mai ales pentru familiile victimelor, este o tragedie fara margini, pentru Klaus Iohannis este doar o alta situatie pe care sa o speculeze electoral.

V-ati mai urcat astazi pe inca 10 cadavre, domnule presedinte. Va ajunge? Mai vreti? Stati la colt ca un cioclu si asteptati noi tragedii? Asta suntem noi, romanii, pentru dumnevoastra? Doar cifre pe procesele verbale de vot? Sa va fie rusine!

Pentru ca romanii asteapta de la noi, celor care ne pasa, solutii, mai ales in astfel de situatii, am decis sa convoc la ora 16 un comitet operativ cu toti factorii de decizie implicati pentru a lua masurile necesare astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete. Va urma o perioada de razii masive in trafic pentru a depista firmele de transport si soferii care nu respecta legea, si vom aplica noi masuri drastice in acest domeniu. Condoleante familiilor care trec printr-o grea incercare!” este mesajul publicat pe Răzvan Cuc, pe Facebook.