Răzvan Cuc: România a demonstrat ce înseamnă o președinție de succes

Razvan Cuc
Razvan Cuc

Astăzi, alături de doamna Viorica Dăncilă, Prim – Ministrul României și colegii din Guvern am participat la gala organizată cu prilejul încheierii mandatului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

"La finalul mandatului României la Președinția Consiliului Uniunii Europene, în calitate de ministru al transporturilor, îmi exprim deplina satisfacție că, din punct de vedere tehnic, România și-a atins obiectivele propuse: au fost închise aproape 90 de dosare legislative europene importante, pe toate domeniile, dintre care 12 dosare la nivelul activității Ministerului Transporturilor. 

Timp de șase luni am avut un mandat echilibrat, responsabil, cu rezultate notabile, demonstrând din partea tuturor celor implicați capacitate de asumare și multă, multă muncă. A fost un efort comun, un efort de echipă, în care contribuția fiecăruia a contat.
Am demonstrat tuturor că mandatul României este un mandat de succes, fapt recunoscut de către toți oficialii europeni. 
Succesul a fost rezultatul profesionalismului demonstrat de către toți cei implicați din partea Guvernului României sau de la Reprezentanța de la Bruxelles, de către echipele de experți, de voluntarii implicați în acest proiect.

La discuțiile cu omologii mei din Statele Membre toți au ținut să menționeze progresele înregistrate într-o serie de dosare. Mulți dintre aceștia au apreciat modul în care au fost organizate și desfășurate dezbaterile din perioada Președinției României la Consiliul UE.
La finalul acestei președinții doresc să mulțumes, pentru tot sprijinul de care am avut parte, doamnei Viorica Dăncilă, Prim-Ministrul României, colegilor din guvern, echipei mele de la Ministerul Transporturilor și nu în ultimul rând colegilor de la Reprezentanța României la Bruxelles!", a transmis Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel