Răzvan Cuc, mesaj de Ziua Feroviarilor: Aveți votul meu

FOTO: Facebook / Răzvan Cuc
FOTO: Facebook / Răzvan Cuc

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, transmite un mesaj cu ocazia sărbătoririi Zilei Feroviarilor, 23 aprilie. 

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, le transmite un mesaj feroviarilor, de ziua lor.

"Dragi prieteni feroviari,

Astăzi, de ziua voastrā, la mai bine de 139 de ani de înființarea primei administrații feroviare de stat din România, sunt onorat ca în calitate de Ministru al Transporturilor să mă alătur tuturor celor care doresc să vă mulțumească pentru efortul depus de dumneavoastră, în fiecare zi. În ambele mandate de ministru, prioritatea în ceea ce privește infrastructura feroviară a fost să identificăm și să implementăm acele soluții care să permită atât creșterea nivelului de trai al ceferiștilor, cât și reabilitarea și modernizarea infrastructurii feroviare", a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

"Soluţiile le-am găsit împreună"

"Soluțiile, de cele mai multe ori, le-am găsit împreună cu dumneavoastră. Ați fost alături de mine și echipa de la minister și pentru acest lucru vă mulțumesc. De aceea am dorit ca dialogul cu dumneavoastră să fie unul deschis, constructiv și sincer. Și rezultatele acestui parteneriat cu dumneavoastră încep să apară: în 2019 avem cel mai mare buget pentru investiții alocat căii ferate, iar dorința dumneavoastră de a reglementa prin lege statul profesiei de feroviar este pe ultima sută de metri. 

Referitor la acest proiect, vreau să vă spun de pe acum că, atât în calitate de deputat ales în Parlamentul României, cât și ca ministru, aveți votul meu și al tuturor celor care respectă această profesie. Știu că încă sunt multe probleme în calea ferată, dar cum am spus, împreună vom găsi, prin dialog, soluții. La final, doresc să vă urez tuturor multă sănătate și să vă mulțumesc pentru profesionalismul, dăruirea și seriozitatea de care dați dovadă în fiecare zi.

La mulți ani voua si familiilor voastre!", transmite ministrul Transporturilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel