Răzvan Cuc, la Transporturi. Niculae Bădălău: A doua oară nu risc. Să-şi asume

Niculae Bădălău
Niculae Bădălău

Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a aflat de la Organizaţia judeţeană a PSD Neamţ că deputatul Răzvan Cuc s-a transferat la această structură şi că nu l-a susţinut pentru funcţia de ministru al transporturilor pentru că nu a vrut să "rişte" a doua oară. 

"Ministerul Transporturilor este un minister extrem de important, în care avem foarte multe promisiuni rămase în urmă şi am spus că trebuie un om cu experienţă acolo, un om care a lucrat, care a dat salarii, care ştie ce înseamnă investiţiile şi omul ăsta era senatorul PSD de Giurgiu Cristian Marciu, asta a fost propunerea mea. Dacă partidul l-a preferat pe Răzvan Cuc, mă supun majorităţii.

Eu am spus foarte simplu că nu îmi asum ca ministru pe Răzvan Cuc pentru că, până la urmă, organizaţia îşi asumă propunerea asta şi dacă a fost o dată şi nu a avut rezultate, a fost o dezamăgire, a doua oară nu risc. Să-şi asume Neamţ, dar eu nu am vrut să-mi asum o asemenea propunere', a afirmat Niculae Bădălău. 

El a adăugat că a aflat de transferul parlamentarului de Giurgiu Răzvan Cuc de la Organizaţia judeţeană a PSD Neamţ. "În cadrul partidului există o procedură de transfer, eu am aflat de la Neamţ că s-a transferat acolo", a completat Bădălău. Senatorul a mai spus că, indiferent de opţiunea lui, consideră că preşedintele României ar trebui să accepte aceste noi propuneri la Ministerul Transporturilor şi la Ministerul Dezvoltării şi "să se termine odată această telenovelă". 

Vezi şi: Se propune naţionalizarea unei bănci. Vezi detalii

Maria Ghiorghiu: Nu cumpărați! Nu răspundeți escrocilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel