Răzvan Cuc, la Transporturi. Dragnea, prima reacție

Dragnea
Dragnea

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a făcut declaraţii la încheierea şedinţei CExN în cadrul căreia s-au discutat nominalizările pentru Transporturi şi Dezvoltare. 

Liviu Dragnea a făcut o serie de aprecieri la adresa nominalizării pentru Ministerul Transporturilor, Răzvan Cuc, cel care a mai ocupat acest post.  "Răzvan Cuc a avut un mandat foarte bun la Ministerul Transporturilor. Atunci şi-a dat demisia. Ştiţi discuţiile de atunci, au fost nişte presiuni şi a fost forţat să-şi dea demisia. Răzvan a deblocat foarte multe lucruri care erau blocate în minister, lucru recunoscut inclusiv de Felix Stroe, că a preluat foarte multe documente şi proiecte care erau aproape finalizate de Răzvan. Deci eu am mare încredere în capacitatea lui de a conduce ministerul Transporturilor aşa cum trebuie", a declarat preşedintele PSD.

Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a validat marţi pe deputaţii Răzvan Cuc - pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi pe Daniel Suciu - pentru cea de ministru al Dezvoltării Regionale, care va îndeplini şi funcţia de vicepremier, a anunţat la finalul şedinţei premierul Viorica Dăncilă. "Acestea sunt cele două nominalizări votate în cadru CExN, nominalizări care cred eu că trebuie acceptate de domnul preşedinte Iohannis", a spus premierul, care afirmă despre cei doi social-democraţi că îndeplinesc criteriile necesare pentru a coordona aceste portofolii. 

Vezi şi: Propuneri miniștri. Dăncilă: Îl sun pe Iohannis

Kovesi candidatură. Dăncilă, reacție fermă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel