Răzvan Cuc, avertisment pentru constructori: Controalele se vor înmulţi

FOTO Arhivă, SURSA: Facebook / Răzvan Cuc
FOTO Arhivă, SURSA: Facebook / Răzvan Cuc

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a făcut o nouă vizită neanunţată pe unul dintre şantierele de infrastructură din ţară. 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a declarat plăcut surprins după o vizită neanunţată efectuată vineri pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva, estimând că lucrările vor fi finalizate la termen, şi a anunţat că astfel de controale inopinate se vor înmulţi, potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook. 

"Astăzi, aşa cum promis, am efectuat o vizită neanunţată pe Loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Lugoj - Deva. Deşi condiţiile meteo nu sunt tocmai favorabile pentru lucrările pe şantier, am fost plăcut surprins de faptul că am găsit o mobilizare bună a antreprenorului. Antreprenorii au înţeles mesajul meu şi asta mă face să cred că termenele vor fi respectate sau chiar şi mai bine lucrările vor fi realizate înainte de termen. Când vor, antreprenorii pot să lucreze şi eficient şi cu respectarea standardelor de calitate! Vestea pe care o dau şi cu această ocazie este că astfel de vizite se vor înmulţi!", a scris şeful de la Transporturi. 

Ce a declarat Răzvan Cuc



La mijlocul lunii martie, Cuc a declarat, într-o conferinţă de presă, că nu va mai anunţa dinainte când va merge pe şantiere, pentru a vedea cum lucrează cu adevărat constructorii, precizând că a înţeles foarte clar mesajul românilor şi că răbdarea tuturor a ajuns la o limită. "Vreau să transmit un semnal foarte clar pentru antreprenori: ori muncesc şi-şi respectă contractele, ori pleacă acasă. Voi avea toleranţă zero pentru aceia care nu-şi îndeplinesc termenele contractuale. Eu am înţeles foarte clar mesajul românilor, iar răspunsul meu este simplu: voi sta pe şantiere, atât ziua, cât şi seara, atât anunţat, cât şi neanunţat", a subliniat Razvan Cuc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel