Răzvan Cuc, atac la Ludovic Orban pe tema metroului Drumul Taberei: Nu mai faceţi circ, apărați românii!

Răzvan Cuc
Răzvan Cuc

Răzvan Cuc transmite un mesaj dur în replică la afirmaţiile făcute de către Ludovic Orban cu privire la metroul Drumul Taberei - Eroilor. 

"Degeaba mergeți pe un șantier domnule prim-ministru Orban , doar la plimbare, dacă în loc să aperati interesele statului plecați cu ideile constructorului care va găsi întotdeuna scuze pentru slaba mobilizare și, pe langă asta, va mai da și statul în judecată pentru fonduri suplimentare (așa zisele claim-uri).

Ca să elucidăm misterul (chiar și pentru dumneavoastră) Magistralei 5 : voi publica, recent, calendarul primit de la antreprenor , care plănuise inclusiv o vizită la începutul lunii Noiembrie și punerea trenului pe șine, în 6 statii din magistrala 5, dar și punerea în circulație a metroului, la sfârșitul acestui an", scrie Răzvan Cuc pe Facebook.

"Ce vrea să ascundă guvernul care nu își asumă nimic?"


"Vă spun eu: între stațiile Drumul Taberei 34 și Parc Drumul Taberei există unele puțuri, chipurile problemă apărută la începutul lunii Noiembrie.
Realitatea este că știau de la începutul anului de aceasta situație, dar nu au avut curaj să avanseze un termen, iar acum solicită, suplimentar, încă 6 luni.

Au solicitat în mod repetat prelungirea contractului, dar Metrorex a refuzat și le-a cerut să respecte termenul de punere în circulație și anume finalul lunii Decembrie 2019( există o bogată corespondență în acest sens).

Prin capitularea de astăzi, în fața constructorului, a lui Ludovic Orban se vor întâmpla 2 lucruri:

⁃ prelungirea termenului de dare în folosință, pentru anul viitor;

⁃ crearea premiselor ca statul român să plătească suplimentar desi, culmea, întârzierea la acest proiect este colosală!

Dacă erați români adevărați rămâneați fermi pe poziție și nu ignorați adresele semnate, prin care statul român era protejat și firma era obligată să respecte termenul de dare în folosință.

Felicitări ! Ati bifat 2 'succesuri': ați prelungit și termenul și veți mai pierde și niște bani! Dar ce contează pentru voi, doar plătesc românii!!! Să vă mai dau un pont (gratis) Metrorex decide în contract, nu firma constructoare, cu atât mai mult cu cât acest proiect este din 2011. În această situație Metrorex își poate exercita dreptul de a cere firmei constructoare să-l finalizeze cât mai repede", scrie Răzvan Cuc pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel