Răzvan Constantinescu (ALDE), dilemă cu semnăturile la prezidențiale 2019

Medicul Răzvan Constantinescu, recent exclus din Biroul Județean ALDE, are o întrebare privind strângerea de semnături la prezidențiale 2019.

”IO CU CINE SEMNEZ? Nu mai sunt vicepreşedinte, dar am rămas membru ALDE. Nu unul oarecare, ci unul de nădejde! Aşa că am urmat directivele şi am luat în serios sarcina de partid de a strânge semnături pentru preşedintele care - aşa am înţeles - va uni românii; nu numai pe ai lui Ponta cu ai noştri, ci, aşa, în general.

Am adunat 1200 şi am continuat şi aici, la Mamaia, printre şezlonguri, cearceafuri şi găletuşe. Până când unul care umbla la fel ca mine, cu maimuţa şi porumb fiert, mi-a spus: "Vere, vezi că bunicul nu mai candidează, cumnate! L-au dat afară şi pe el, tot pentru rezultatele proaste de la ultimele alegeri, şi acum ALDE al tău îl susţine pe Puiu Călinescu sau cam aşa ceva..."

Drept care întreb şi eu conducerea interimară a ALDE: Mai strâng semnături pentru domnul Tăriceanu sau le trec şi pe alea vechi pe numele lui Mircea Daneliuc?”, a scris Răzvan Constantinescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel