Răzvan Ciobanu, telefon dat la amanet înainte să moară. Ce probe s-au găsit în el

Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

Jurnalistul Ion Spânu aduce noi informații cu privire la viața lui Răzvan Ciobanu și declară că telefonul pe care îl avea designerul la amanet conținea date importante.

Jurnalistul Ion Spânu a vorbit, duminică seară, la Antena 3 despre cazul lui Răzvan Ciobanu și susține că în telefonul pe care acesta îl avea la amanet s-a găsit un mesaj important.

"Din ce spune doamna Vicol s-a văzut că se vorbește despre prădarea lui Ciobanu din București. Prima știre dată la tv a fost dată la ora 9:00 dimineața. Acolo se căuta sigur ceva, nu era vorba de haine. Anchetatorii trebuie să urmărească această pistă. S-a găsit un mesaj în telefonul lui dat la amanet. Scria că vrea să îl pună la amanet, dar nu știa ce să facă pentru că avea în el probe. El era anchetat în dosarul cu droguri. El nu e un personaj oarecare.

Autoritățile au lăsat ancheta cu toate pistele posibile ca să poată să fie ușor de acoperit probele reale. Lumea coruptă nu poate exista dacă nu are complicitate din partea autorităților", a declarat Ion Spânu, duminică seara, la Antena 3. 

Vezi și: Anchetă Răzvan Ciobanu. Bărbatul care s-ar fi aflat în mașina designerului. Lazarus: Nu a fost audiat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel