Răzvan Ciobanu, mort în accident. Secretele creatorului de modă, ajunse în presă. Scandaluri grave

Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață într-un cumplit accident rutier, la vârsta de 43 de ani. Creatorul de modă a fost unul dintre cele mai controversate persoane publice, el fiind implicat și într-o serie de scandaluri, cele mai grave fiind bătaia primită de la fostul iubit și audierea într-un dosar de trafic de droguri.

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață într-un accident de circulație. Creatorul de modă a fost găsit lângă mașină, fără semne vitale. Trupul neînsuflețit a fost constatat de către un bărbat în jurul orei 07.15, la intrarea în comuna Sălcele, din județul Constanța.

Răzvan Ciobanu este unul dintre cei mai controversați creatori de modă. Multă vreme a ocupat primele pagini ale ziarurilor de scandal.

Acuzat de furt

Unul dintre scandaluri ar fi momentul în care a fost acuzat că a furat un ceas foarte scump din casa celui care i-a fost prieten aproape opt ani. La o lună de la izbucnirea scandalului, cunoscutul designer a explicat care este situaţia.

„Am fost prieteni timp de opt ani de zile, consideră că ajutorul nu a fost reciproc, ci mai mult din partea mea. Eu cumpăr foarte multe haine de la el. Este adevărat că le luam pe caiet, dar nu am întârziat cu plăţile. Era un prieten, nu un amic. M-am dus eu într-o seară la el în magazin, fusesem puţin supărat pe el, s-a bucurat că ne-am văzut. Am luat acasă o pereche de pantofi să îi probez. A doua zi m-am dus înapoi şi am stat cu ei vreo patru ore. Am probat haine, pentru că toate pe care le am sunt mari. Am probat haine în bucătărie, probam acolo pentru că eu nu port lenjerie şi este un magazin în care vin femei. Eram în toaletă pe la opt şi un sfert. M-a strigat că a dispărut un ceas de pe masă din bucătărie. El de foarte multe ori mi-a lăsat mie ceasuri să le arăt. Nu înţelegeam cum mă acuză că i-am furat ceasul. (...) Eu i-am spus că pot merge şi la detectorul de minciuni. Cea mai umilitoare scenă a fost: ceasul este pe tine! Te rog să te dezbraci. I-am spus că mă dezbrac dacă asta îl calmează", a spus Răzvan Ciobanu la Antena Stars, la vremea respectivă.

Implicat într-un dosar de trafic de droguri

În 2018, el a fost implicat și în dosarul ”Stupefiante pentru VIP-uri". El și fosta sa colegă de platou de la emisiunea ”Bravo, ai stil!", femeia de afaceri Raluca Bădulescu, au fost primele VIP-uri care au dat declarații în calitate de martori, în data 12 iulie, la sediul DIICOT Ploiești, în dosarul de trafic de droguri.

"Pentru a nu sta in fiecare secunda la telefon, am sa clarific aici: sunt suspect ca as detine droguri de risc pentru consum propriu, fara drept. Droguri pe care le-as fi procurat de la niste oameni pe care nu i-am intalnit, cu care nu am vorbit si pe care nu i-am cunoscut VREODATA in aceasta viata. Cam atat am de spus, imi voi exercita dreptul de a ma apara. Si sunt genul de om care invata din greselile trecutului #letsdoit #designer #inlawitrust #razvanciobanu", a fost mesajul lui Răzvan Ciobanu, după audierea la DIICOT.

Atelierul de croitorie pe care îl deținea, prădat de hoți

Când a ajuns la atelierul de croitorie, a constatat că fusese călcat de hoţi şi a sunat de urgenţă la poliţie

"Sunt destul de șocat. Paguba nu este foarte mare, Doamne ferește. Momentul este destul de neplăcut, îmi aminteam de o reclamă pe care am văzut-o aseară când viața ți se dă peste cap când ești prădat de hoți. Am ajuns în atelier și mi s-a părut că este mai frig decât de obicei, trebuia să las ceva portarului, dar am intrat că nu aveam bricheta la mine. Am aprins lumina, am intrat în bucătărie și mi s-a părut că e dezordine, mai gol decât era de obicei, toate dulapurile erau deschise și totul pus în mijlocul bucătărie.

Există camere pe toată strada și în curtea imobilului unde se află atelierul. Cei care au făcut asta nu sunt foarte inteligenți. Au furat un televizor mare, un ceas care îi aparținea fostului meu prieten. Au furat un telefon și un smartphone mai vechi. Sunt câteva mii de euro, dar nu paguba este lucrul cel mai supărător, ci modul în care viața îți este dată peste cap de un astfel de eveniment. Au intrat pe geamul din bucătărie, nu știu cum l-au deschis că era rabatat, nu știu cum au ieșit. În ultima perioadă este adevărat că sunt tot felul de oameni care mă amenință cu tot felul de lucruri" , a declarat Răzvan Ciobanu, în acel moment, la Star Matinal de Weekend.

Răzvan Ciobanu, bătut de fostul iubit

După ce a apărut vânăt la ochi și pansat, pe Facebook, Răzvan Ciobanu a decis să vorbească despre bătaia primită din partea fostului iubit.

"Relaţia noastră a fost una tumultoasă. Noi suntem doi bărbaţi, care reacţionăm ca doi bărbaţi atunci când ne enervăm. Sigur că ne împingem, ne tragem câte un şut în fund, câte o palmă după ceafă. Când mi-am dat seama că îmi iubesc foarte tare partenerul, eu mi-am propus să nu mai am niciun fel de reacţii violente la adresa lui. Mi-am promis mie la începutul lunii ianuarie, când am cerut o a doua şansă şi am vrut să ne construim o relaţie frumosă, fără să mai lăsăm loc de alte prostii, că nu o să mai fiu isteric şi nu o să mai urlu. Am fost aşa. Mă trezesc şi acum noaptea. Nu îmi amintesc durerea fizică, ci doar zgomotul produs de acea bază de metal a scaunului care mi-a spart obrazul (...), a spus Răzvan Ciobanu, în vara lui 2018.

 

Replici dure cu Marina Almășan

 Una dintre vedetele cu care a avut o dispută recentă a fost Marina Almășan. După ce Răzvan Ciobanu a povestit cum a fost bătut de fostul iubit, Marina Almășan și-a exprimat părerea față de gestul designer-ului de a veni la televizor cu această poveste și a spus că se simte oripilată. 

Răzvan Ciobanu i-a oferit și o replică acesteia. 

Tot nu înțeleg care îmi sunt stridentele, tot nu înteleg de ce are «duamna» blog. Vremurile domniei sale au apus de muuult! Mie, strident mi se pare să îți vopsești părul roșcat, să ai scandaluri repetate cu fostul soț, pe teme minuscule, gen pensie alimentară etc. Strident mi se pare și să MINȚI că ești un om tolerant, dar să ai o problemă cu orientarea sexuală a cuiva (...)

Mă bucur însă că tanti Marina Almășan, apusă de mult ca persoană publică ... Nicidecum nu o putem numi «vedetă de televiziune». A considerat ca sunt un vector bun de imagine pentru dânsa, spunea Răzvan Ciobanu în 2018.

Vezi și: Răzvan Ciobanu, mort în accident. Fusese implicat într-un mega dosar

 Răzvan Ciobanu, mort în accident. Ultima poză cu creatorul de modă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel