EXCLUSIV  Răzvan Ciobanu, mort în accident. Primele concluzii ale anchetei, dezvăluite de polițiști

Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

Surse din Poliție au declarat în exclusivitate pentru DC News că șoferul identificat în persoana lui Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranță.

Echipa de criminaliști a IPJ Constanța a încheiat cercetarea la fața locului, declanșată în urma accidentului rutier semnalat azi dimineață la ora 7.15 pe drumul care face legătura între Săcele și Năvodari. Conform primelor investigații, centura de siguranță a șoferului era prinsă prin spatele scaunului ceea ce arată că Răzvan Ciobanu nu purta de fel centura de siguranță.

De asemenea, aceleași surse afirmă că accidentul ar fi putut avea loc dimineața devreme fiindcă deja se instalase rigor mortis.

Expertiza medico-legală urmează să stabilească dacă Răzvan Ciobanu și-a rupt gâtul în urma tonourilor efectuate de mașină sau în urma azvârlirii din mașină.

Anchetatorii au stabilit că Răzvan Ciobanu a fost aruncat din mașină pe trapa din plafon. Aceleași surse au afirmat că în mașină alături de actul de identitate al lui Răzvan Ciobanu a fost găsit și un act de identitate al unui tânăr din Călărași.

Vezi și: Răzvan Ciobanu a murit. Titi Aur: Nu mergi pe câmp ca să te sinucizi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel