Răzvan Ciobanu, banii găsiți în posesia designerului și în mașină. Avocatul Haralambie, detalii din anchetă

Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

Avocatul Lizeta Haralambie a vorbit despre banii care au fost găsiți asupra lui Răzvan Ciobanu în momentul desfășurării anchetei, dar și suma găsită în mașina pe care o conducea designerului român în momentul procedurii accidentului mortal.

Avocatul Lizeta Haralambie cât și informațiile Antena 1 referitoare la ancheta morții lui Răzvan Ciobanu dezmint faptul că ar fi fost găsiți 14.000 de euro în mașina lui Răzvan Ciobanu. Totodată, cele două surse menționează că nu au fost găsite nici substanțe ilegale. 

Am înțeles că nu au fost droguri în mașină, nu s-au găsit. 

Nu au fost găsiți nici 14.000 de euro cum se spune. Au fost găsiți 1.300 de lei în mașină, bani ai proprietarului mașinii, de care Răzvan probabil că nici nu știa, iar la el, a fost găsită în buzunar o fisă de 50 de bani. Nu și-a platit nici mâncarea pe care a mâncat-o la restaurantul grecesc.

Se fac verificări. Ancheta merge înainte. Evoluează în fiecare zi, a spus Lizeta Haralambie, prezentă prin legătură telefonică, în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

Vezi și: Moarte Răzvan Ciobanu. Vicol: Vedeam cum zicea că vrea să vină acasă. Dacă oamenii ăia au făcut asta, trebuie să răspundă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel