Răzvan Ciobanu a murit. Titi Aur: Nu mergi pe câmp ca să te sinucizi

Răzvan Ciobanu, moarte cumplită
Răzvan Ciobanu, moarte cumplită

Multiplul campion la raliuri, Titi Aur, a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că Răzvan Ciobanu sigur nu purta centura de siguranță și a fost azvârlit din mașină. Dacă ar fi purtat centura ar fi scăpat cu viață. 

"Din imaginile pe care le-am văzut eu sunt aproape sigur că Răzvan nu purta centura, pentru că partea stângă, partea șoferului este relativ întreagă. Chiar dacă ar fi avut niște leziuni ar fi fost găsit la volan, prins de centură. Centurile au niște capsule pirotehnice care în momentul unui impact te strâng pur și simplu în scaun și nu ai cum să pleci, dacă ai centura. Eu m-aș pronunța că el nu avea centura. Faptul că el a mers foarte mult pe lângă șosea înseamnă că s-a jucat cu mașina sau s-a hazardat să se distreze sau avea alte motive... nu știu... poate era sub influența alcoolului. Este de neînțeles de ce a mers atât de mult pe lângă șosea fără să încerce să frâneze, să oprească mașina. Nu cred că este vorba de sinucidere, pentru că în cazul acesta ar fi intrat violent într-un pom... adică nu mergi pe câmp ca să te sinucizi...  Nu cred că este vorba de așa ceva. Cred că s-a distrat, se juca cu mașina, sigur la viteză mare și eu aș spune că nu purta centura de siguranță că altfel ar fi fost găsit în mașină. Mașina, din câte se vede, a făcut niște tonouri, s-a dat peste cap, iar probabilitatea să fi fost în viață era foarte mare dacă ar fi avut centura. Impactul nu a fost brusc. El a fost diminuat de o serie de lovituri succesive de o serie de obstacole, ceea ce înseamnă că nu a fost un impact violent", a spus Titi Aur, prezent prin legătură telefonică, în cadrul emisiunii Previziuni, de la Antena 3.

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață într-un accident de circulație. Creatorul de modă a fost găsit lângă mașină, fără semne vitale. Trupul neînsuflețit a fost constatat de către un bărbat în jurul orei 07.15, la intrarea în comuna Sălcele, din județul Constanța. 

Vezi și: Răzvan Ciobanu, mort în accident. Fusese implicat într-un mega dosar 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel