Urmărește emisiunea live


Răzvan Ciobanu a murit. Mărturisire cumplită: Voia să se înfigă în cuțit

Răzvan Ciobanu a murit
Răzvan Ciobanu a murit

Răzvan Ciobanu a fost un personaj extrem de controversat, dar iubit și apreciat de oamenii care l-au cunoscut chiar și prin intermediul televizorului.

La un moment dat, Răzvan Ciobanu și-a șocat fanii când a apărut bătut. Creatorul de modă a explicat de ce a fost bătut de către fostul iubit.

"Relaţia noastră a fost una tumultoasă. Noi suntem doi bărbaţi, care reacţionăm ca doi bărbaţi atunci când ne enervăm. Sigur că ne împingem, ne tragem câte un şut în fund, câte o palmă după ceafă. Când mi-am dat seama că îmi iubesc foarte tare partenerul, eu mi-am propus să nu mai am niciun fel de reacţii violente la adresa lui. Mi-am promis mie la începutul lunii ianuarie, când am cerut o a doua şansă şi am vrut să ne construim o relaţie frumosă, fără să mai lăsăm loc de alte prostii, că nu o să mai fiu isteric şi nu o să mai urlu. Am fost aşa. Mă trezesc şi acum noaptea. Nu îmi amintesc durerea fizică, ci doar zgomotul produs de acea bază de metal a scaunului care mi-a spart obrazul (...)

Eu mi-am făcut bagajele pentru că a doua zi trebuia să mergem într-o vacanţă plătită de el. Ulterior mi-a spus că a anunat-o. El deja locuia cu altcineva. Mai întâi şi-a folosit mâinile şi picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, şi într-un moment de furie, cred că şi-a pierdut minţile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal şi a început să mă lovească cu el. Eu m-am apărat cât am putut. Ţin minte doar zgomotul pe care l-a făcut acea bază când mi-a spart obrazul. Am căzut la podea. Eram în stare de şoc. I-am zis că dacă vrea să terminăm... i-am pus un cuţit în mână cu lama îndreptată spre mine şi i-am spus că pot să fac eu asta, să mă înfig singur în cuţit", a povestit Răzvan Ciobanu la Kanal D, potrivit Click.

VEZI ȘI: Răzvan Ciobanu, mort în accident. Fusese implicat într-un mega dosar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel