Urmărește emisiunea live


Răzvan Burleanu: Rămânem cu satisfacția performanței istorice reușite de România U21

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a transmis un mesaj la finalul anului 2019 în care a subliniat importanța performanței realizată de România U21 în această vară, la Campionatul European, prin care a reușit să obțină și calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Burleanu a vorbit și despre naționala de seniori, "acolo unde privim încrezători play-off-ul din martie, cu un nou staff tehnic tânăr și competent, cel mai în măsură să atingă performanța prin integrarea tinerelor talente".

"Anul 2019 a fost un an intens în activitatea noastră dedicată dezvoltării fotbalului. Am consolidat inițiativele de succes anterioare, continuând proiectele și competițiile în desfășurare la un nivel mai bun și implementând noi reforme. Rămânem cu satisfacția performanței istorice reușite de România U21 la Campionatul European, prezența în semifinale și calificarea la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, performanță care definește și contextul schimbului de generații la reprezentativa de seniori. Acolo unde privim încrezători play-off-ul din martie, cu un nou staff tehnic tânăr și competent, cel mai în măsură să atingă performanța prin integrarea tinerelor talente.

Continuăm campania bună în preliminariile Euro U21 cu gândul calificării și ne bucurăm că trei din cele patru reprezentative U17 și U19, feminin și masculin, ne vor reprezenta la Tururile de Elită. În același timp, după o calificare merituoasă în Elite Round, credem alături de tricolorii de la futsal că putem obține, în februarie, prima participare din istorie la un Campionat Mondial", a transmis Răzvan Burleanu, prin intermediul frf.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel