”Războiul trotinetelor”. Revoltă în mai multe orașe împotriva trotinetelor

”Războiul trotinetelor”. Localnicii mai multor orașe au dat startul bătăliei împotriva trotinetelor electrice.

Trotinetele electrice sunt foarte populare, însă ele au născut o adevărată revoltă în unele orașe. Mai exact, oamenii deranjați de numărul mare al trotinetelor electrice care au invadat trotuarele au început să le arunce sau să le îngroape, infromează Forbes.

Unii numesc ”războiul trotinetelor” iar motivul este cât se poate de simplu. Unii locuitori din orașele în care trotinetele electrice sunt populare s-au declarat foarte deranjați de numărul mare de trotinete care circulă pe trotuare, lucru care le reduce semnificativ spațiul.

S-a ajuns atât de departe încât în SUA poliția din Portland a scos mai mult de 50 de trotinete electrice de pe fundul unui râu. Acestea au fost găsite întâmplător de către o echipă de scafandrii care participa la un exercițiu. Trotinetele au fost aruncate de către localnicii nemulțumiți.

Tot în SUA, în Los Angeles, localnicii din mai multe orașe au îngropat în nisip trotinetele electrice astfel încât acestea să nu mai poată fi închiriate. Răzbunarea împotriva trotinetelor electrice a atins un nivel atât de ridicat în ”războiul trotinetelor” încât există și un cont Instagram dedicat acestui subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel