RĂZBOI UCRAINA. Gest incredibil al unui român: Nu mă tem de moarte

Marius Trancă
Marius Trancă

Marius Trancă face parte din categoria tinerilor care vor să lupte pentru România și vrea să oprească invazia Rusiei asupra Europei.

VEZI ȘI: Probleme GRAVE la CNA. Proteste și scandal

Pe site-ul pe care îl administrează, tânărul a povestit despre dorința sa de a merge la războiul care nu este doar al Ucrainei, "ci și al României".

Iată ce scrie Marius Trancă:

Ieri mi-am făcut publică dorința de a mă duce în Ucraina pentru a lupta alături de frații nationalisti ucrainieni împotriva unui inamic comun: Rusia. Mai multe persoane au pus sub semnul întrebării această decizie și m-au acuzat că lupt într-un război care nu-i al nostru. M-au întrebat de ce plec în Ucraina... oare de ce ?

Plec în Ucraina pentru că acest război este al nostru și pentru că nu fac parte din masa de fricoși care se tem de moarte.
Plec în Ucraina pentru că orice victorie a Rusiei garantează expansiunea rusească spre Europa,dependența noastră de gazele rusești și faptul că Basarabia nu se va întoarce acasă.
Plec în Ucraina ca să lupt alături de oameni care au același crez ca mine împotriva invaziei sovietice, o invazie care se repetă și care ultim dată ne-a condamnat neamul la o viață de teroare.
Am ales acest drum și nu voi da înapoi. În trecut alții au ales să lupte în Spania împotriva unui inamic comun, împotriva stelei roșii. Astăzi eu am ales să urmez același model și sunt hotărât în această decizie.

Cred în dreptul poporul ucrainean de autoguvernare, în dreptul lor la libertate și suveranitate, la fel cum îmi doresc să văd România unită și liberă, ceea ce se va întâmpla doar cu alungarea Rusiei de la Marea Neagră.

Nu degeaba cei care mă critică sunt, conștienți sau nu, oamenii Moscovei. Oameni care servesc indirect intereselor rusești și care propagă ideile lor pe teritoriul românesc. Prin asta mă refer la așa zise site-uri naționaliste precum Frontpress. Site-uri care și-au făcut un obicei din a vinde mere rusești în locul celor moldovenești. De a se alinia împotriva interesului național și pentru Vocea Rusiei

Ceea ce fac este un semn, un semn că românii, indiferent de ideologie, nu sunt dispuși să-și vândă patria de dragul unui mit și nu sunt dispuși să-și ignore frații de suferință.

Nu-mi pasă că rușii sunt ortodocși (cu stea roșie) și nici că sunt anti-americani. Îmi pasă de faptul că Rusia vrea să subjuge, de la Petru cel Mare încoace, toate statele vecine, iar asta nu pot accepta.

În Ucraina sunt oameni care suferă azi ce am suferit noi și care, dacă pierd, vor deschide drumul Rusiei spre Europa. Merg acolo să lupt alături de ei pentru adevăr, pentru binele comun și pentru apărarea României. Pentru viitorul Europei, a rasei albe și pentru întoarcerea Basarabiei acasă.

Merg în Ucraina să-mi apăr țara. Să-mi apăr țara într-o lume în care ce se întâmplă la un capăt al globului afectează situația internă a României. O lume în care, cu atât mai mult, soarta Ucrainei privește direct România. Merg să lupt, spre deosebire de propagandiștii internauți ai Moscovei, și știu că spiritele ancestrale ale geto-dacilor sunt alături de mine. Pentru rasă și pentru România Mare!

Sursa: Nationalistii.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel