Război PSD. Rovana Plumb: Declarațiile lui Mihai Tudose nu coincid cu ale altor colegi

 Deputatul Rovana Plumb, vicepreşedinte al PSD, a declarat luni că nu i se pare normal să se dea o "serie întreagă de declaraţii" din partea premierului Mihai Tudose care nu coincid de multe ori cu poziţii ale altor colegi de partid. 

"Întotdeauna sunt de partea PSD. (...) Sinceră să fiu, nu mi se pare normal să se dea o serie întreagă de declaraţii din partea domnului premier care nu coincid de multe ori cu poziţiile pe care le au colegii sau colegele noastre", a afirmat Plumb, la Palatul Parlamentului. 

Întrebată dacă Mihai Tudose riscă soarta lui Sorin Grindeanu din cauza acestor ieşiri publice, deputatul PSD a răspuns: "Asta se va decide în partid. Nu pot eu să spun în momentul de faţă ce se va întâmpla". 

Rovana Plumb a pledat pentru stabilitate şi linişte şi a spus că ceea ce s-a întâmplat zilele trecute în Piaţa Victoriei este anormal pentru o societate democratică. 

"Important este că românii au nevoie de stabilitate, de linişte. Eu cred că perioada scandalurilor trebuie să se sfârşească o dată şi nu sunt de acord cu niciun fel de manifestare de violenţă. Ceea ce s-a întâmplat zilele trecute mi se pare anormal într-o societate democratică. Lucrurile au degenerat, nu mi se pare normal ca, atunci când o autoritate publică decide să organizeze un eveniment şi are toate autorizaţiile legale, să nu fie respectate prevederile legale", a susţinut vicepreşedintele PSD, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel