Război mu#e PSD. Dimofte, Badea, Ciutacu, Cristache, Hillerin, Bogdan, Berbeceanu, Herjeu, replicile zilei

Șofer anti-PSD
Șofer anti-PSD

Subiectul cu mu#e PSD, la numărul de la mașină, i-a împărțit pe oameni în două tabere: cei care sunt de acord că Răzvan Ștefănescu a fost sancționat și cei care sunt de părere că avem de-a face cu un abuz.

În rândurile de mai jos, găsiți părerile jurnaliștilor și a altor persoane publice vizavi de subiectul cu mu#e PSD.

Tabăra care critică acțiunea cu plăcuțele la mașină:

Jurnalistul Ionuț Cristache a spus: ”Nu stiu daca realizati, dar traim in tara in care un sofer care si-a pus numarul de inmatriculare M #UE PSD a devenit erou! Literalmente erou! A insufletit alti compatrioti sa protesteze la fel, a devenit sursa de inspiratie pentru dezbaterile tv, a frustrat zeci de influenceri si publicitari care probabil aveau cosmaruri incercand sa screama o lozinca, un slogan, un # smart impotriva PSD, a blocat o tara in regim de breaking news, a pus autoritatile in alerta, a generat reactii ale Ambassadei Suediei! Asta e tara! Si va rog, nu incercati sa ideologizati o prostie! Nu e niciun sens abscons, nu e nimic profund, nu e nimic abisal! E fix ceea ce e, nimic mai mult! Mie personal mi-e jena ca am ajuns aici!”.

Jurnalistul Patrick André de Hillerin a scris: ”Acum, că națiunea a achiesat, finalmente, la proiectul de țară al Opoziției, întrebarea este: când dau USR-PNL-MRÎ în funcțiune primii kilometri de mue?”. Un alt mesaj de-ale sale a fost: ”Niște amărâte de plăcuțe de înmatriculare pe care ți le poate confisca statul român și ție le poate retrage statul suedez, când îi traduce cineva mârlănia, sunt parfum. #nextelevel e tatuajul, bre. Dacă vă ține, tatuați-vă mesajul ăal direct pe frunte, ca să vă însoțească toată viața. De-abia ăsta e sacrificu spre binele națiunii”.

Ziaristul Victor Ciutacu a notat: ”Aia de la Ambasada Suediei zici ca au baut apa dupa Bot, Sandy si Dide. Sunt mai tefelisti decat hastagienii, mai au olecuta si se iau la scandal cu militia lor”. ”Mă jur țigănește, pe carne de porc, că, dacă ar fi fost exclusiv după capul meu și nu aș fi riscat să afectez direct postul de televiziune la care lucrez, unica burtieră pe care aș fi pus-o peste emisia mea din seara asta ar fi fost ROMÂNIA CENTENARĂ; CUM RĂMÂNE CU MUIA?”, a mai scris jurnalistul.

Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, a declarat că, în cazul șoferului care și-a pus numărul de înmatriculare "M..e PSD", ar trebui să fie cazul chiar de implicarea Protecției Copilului. "Foarte tare este că suedezii din Suedia au fost tari. Au zis, 'Gata, nene! Retragem numerele că nu mai putem nici noi'. Iar cocălărelul suspina că 'Domnule, m-a dus la miliție și eram cu copilul! Și copilul s-a speriat că m-a dus la miliție'. Deci copilul nu avea o problemă că în fiecare zi se plimba cu înjurătura. Eu zic că ăsta e caz și de Protecția Copilului. Am mai văzut una tot din Suedia, dacă mai țineți minte, care o pusese pe fiica ei să țină pancarta. Treisprezece zile le-a luat milițienilor din România să analizeze textul. Am făcut comparația cu Iohannis care a citit o lună motivarea Curții Constituționale. Totuși, aici era vorba de un text din două entități", a declarat Mircea Badea la Antena 3.

Radu Herjeu a scris: ”Indiferent ce ar fi urmat dupa "M..." pe placuta de inmatriculare a vreunui tembel sau pe pancarta tricoloră a vreunui cretin, intr-o scandare publica sau o postare cu floricele de pe FB, de exemplu USR, Ciolos, Șora, Macovei, Kovesi, Băsescu, Tapalaga, gestul mi s-ar fi părut o porcărie și cei care l-ar fi făcut, dar mai ales cei care l-ar fi apreciat, niște imbecili vulgari, incapabili de un discurs rațional. Si mi-e cu atat mai sila cu cat astia din urma se dau intelectuali, influenceri, care-i dispretuiesc profund pe aia de la talpa tarii, needucati si rudimentari. Dar il transforma in erou pe un pacalici care scade nivelul mediu de IQ si civilizatie al Suediei! Intrebarea e, elitistii lu' peste, voi ati fi fost tot asa, mari aparatori ai libertatii de expresie (obscena), daca ar fi fost situatia de mai sus? Ipocritilor! #Vulgaritatea_Salveaza_Romania”.

”Hai, birjarilor.... aaaa, scuze, intelectualilor, elitistilor care nu suportati plebea needucata si rudimentara, nu aveti ambitie daca nu iesiti un milion in strada sa dati jos guvernul pentru ca i s-au luat placutele de inmatriculare reprezentantului vostru care se credea in stare sa dea m... celor 4-500.000 de membri PSD si, presupun, celor cateva milioane care l-au votat. Ia puneti-va voi pe impuscat oamenii care nu folosesc si nu inteleg un asemenea limbaj in spatiul public, indiferent despre cine e vorba!”, a mai scris Radu Herjeu.

Tabăra care susține că avem de-a face cu un abuz după ce s-a deschis dosar penal pe numele șoferului cu AUDI cu numere anti-PSD:

Jurnalistul Rareș Bogdan consideră că vorbim despre un abuz în cazul lui Răzvan Ștefănescu. A spus că este incredibil că un copil de opt ani a asistat, fiind foarte speriat, la asemenea scene. "Mi se pare scandalos. Nu am știut acest amănunt. Nimic nu poate ierta acest comportament. Lași un om să circule 13 zile, îi cauți nod în papură, găsești o convenție care se dovedește a fi amendată și, după toate acestea, pui presiune psihică asupra unui copilaș de opt ani”, a mai zis Rareș Bogdan.

Comisarul Traian Berbeceanu sare în apărarea șoferului și publică o fotografie cu numărul de înmatriculare ”314 ZDA”, aluzie la numărul Pi. ”No! Pentru ăia care nu pricepeți cum este cu prevederile "Convenției de la Viena", atașez un exemplu de numere de înmatriculare emise de autoritațile române. Și litere, și cifre, da? Și decente!”, a scris Berbeceanu.

Jurnalista Oana Dobre-Dimofte, care se ocupă de Corupția Ucide, a lansat și ea un mesaj: ”Hai, pa! Dacă vrea cineva să le dea slugilor exact ceea ce merită, să-i găsească lui Răzvan Ștefănescu un avocat bun. Să dea în judecată MAI și să facă acțiune în regres împotriva ălora care i-au luat plăcuțele. Cu despăgubiri. Să învețe pe pielea lor că și sclavii ajung să plătească”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel