RĂZBOI între Birchall și Mazăre: ”Să-l mai fi lăsat la plajă, să-și exercite talentele de salvamar”

Radu Mazăre
Radu Mazăre

Ana Birchall, care a făcut demersuri pentru a-l aduce pe Radu Mazăre în România, pentru a-și ispăși pedeapsa, spune că a fost acuzată de acesta de „exces de zel".

„Ziua și atacul la Ana Birchall! Și ghiciți cine mă atacă de data asta! Nimeni altul decât Radu Mazăre, cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodată România! Aflu că se continuă atacul și campaniile de defăimare și denigrare la adresa mea, fiind acuzată mai nou că printr-un exces de zel l-am adus, într-un timp record pe Radu Mazare, un nume sonor, să execute pedeapsa în România!", a scris, miercuri, Ana Birchall pe contul de Facebook.

De asemenea, Birchall spune că și-a îndeplinit obligațiile de ministru al justiției și l-a adus în țară, într-un timp scurt, „pe fugarul Radu Mazăre să-și execute pedeapsa", ceea ce acum este „de condamnat și trebuie sa o punem la zid pe Birchall".

„Așa e, poate era mai bine să-l mai fi lăsat la plajă, să-și exercite talentele de salvamar. P.S. Pe lângă decredibilizarea mea, acest nou atac are și o altă miză, una importantă pentru dl Mazăre", scrie Ana Birchall, care promite că va vorbi pe larg despre acest lucru.

Radu Mazăre, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare a fost adus, în 20 mai 2019, România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre, potrivit Poliţiei Române.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel