Război în PSD. Cioloș: Gâlceava politică la scară națională costă România enorm

Fostul premier Dacian Cioloş afirmă că "gâlceava politică" la scară naţională "costă România enorm". 

"Guvernul are datoria să guverneze în interesul societăţii. Cum spunea deunăzi şi premierul Tudose, chiar dacă mandatul politic vine de la o majoritate politică, Guvernul e al României. Şi, totuşi, pentru a câta oară într-un an de guvernare PSD-ALDE avem parte de dispute publice între membri ai Guvernului, care ar trebui să lucreze ca o echipă în interesul României?! Unde sunt liniştea şi normalitatea promise? Acestă gâlceavă politică la scară naţională, care e departe de a fi o confruntare politică de idei în interesul bunei guvernări, costă România enorm şi ne costă pe fiecare dintre noi", a scris Cioloş, vineri, pe Facebook. 

Potrivit fostului prim-ministru, deciziile privind investiţiile - creştere economică şi locuri de muncă, ratingul de ţară - costurile creditelor pe care România le face pe pieţele financiare, capacitatea de negociere a unui ministru sau a premierului în numele ţării noastre sunt influenţate de stabilitatea şi credibilitatea echipei guvernamentale. 

"Doamnelor şi domnilor guvernanţi, bunăstarea românilor nu se creează din condei şi nici la televizor, ci stă în deciziile, acţiunile şi credibilitatea dumneavoastră în fruntea ţării. Cu fiecare astfel de dispută între cei a căror principală preocupare ar trebui să fie guvernarea se întăreşte un singur lucru: neîncrederea oamenilor în politicieni, o neîncredere care macină temelia democraţiei, un lucru mai grav decât orice guvernare vremelnică", le mai transmite Cioloş membrilor echipei guvernamentale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel