Război Dragnea-Grindeanu. Premierul, noi numiri

Premierul Sorin Grindeanu a numit, luni, cu caracter temporar, doi secretari generali adjuncţi la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), Bogdan Alexandru Sticlosu şi Mihaela Dincă, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial. 

Totodată, printr-o altă decizie a prim-ministrului, Cornel-Gabriel Ciocoiu a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne. 

De asemenea, Grindeanu l-a eliberat din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) pe Florin Tunaru. 

Premierul Sorin Grindeanu i-a demis duminică pe toţi secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, precum şi pe secretarul general şi pe secretarii generali adjuncţi, în legătură cu lansarea programului PNDL 2. 

"Nu accept ca PNDL 2 să fie folosit în scopuri politice", a afirmat premierul într-o declaraţie de presă la Palatul Victoria. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel