Război CSA Steaua-Becali, în Parlament: Ministrul chemat în Comisia pentru apărare

Gigi Becali
Gigi Becali

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel-Beniamin Leş, şi şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, au fost invitaţi, marţi, la Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Senatului pentru discuţii cu privire la echipa de fotbal şi marca Steaua. 

"Problemele secţiei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei 'Steaua București' ajung pe agenda Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat. Preşedintele acestei Comisii, senatorul PNL Iulian Dumitrescu, i-a invitat la şedinţa de marţi, 11 aprilie, ora 12.00, pe ministrul apărării naţionale, domnul Gabriel-Beniamin Leş, precum şi pe şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, pentru discuţii cu privire la echipa de fotbal şi marca Steaua", menţionează un comunicat, notează Agerpres.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a acţionat în instanţă clubul FC Steaua în 2011, cerând anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv. În anul 2015, FC Steaua a pierdut marca Steaua Bucureşti, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) respingând contestaţia în anulare formulată de gruparea patronată de Gigi Becali. 

În 30 martie, FC Steaua Bucureşti, echipă patronată de Gigi Becali, şi-a schimbat numele în Fotbal Club FCSB SA, după cum a anunţat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF în care s-a aprobat această decizie. 

CSA Steaua a anunţat că din vară va înscrie o echipă de seniori sub acest nume în Liga a 4-a şi aceasta va avea palmaresul echipei până în 2003, în timp ce Fotbal Club FCSB SA va deţine palmaresul din 2003 până în prezent. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel