RATB, reacție după ce Gabriela Firea a demis conducerea regiei

Regia Autonomă de Transport București (RATB) reacționează după ce după ce Consiliul General al Capitalei a votat, sâmbătă, demiterea Consiliului de Administrație al regiei. 

”În urma acuzațiilor formulate de către doamna Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, precum și a articolelor critice apărute în presă la adresa conducerii Regiei Autonome de Transport București (RATB), Consiliul de Administrație al Regiei s-a întrunit în această dimineață într-o ședință extraordinară spre a analiza modul de aplicare a ”Programului de măsuri și acțiuni pentru deszăpezirea și combaterea poleiului în Municipiul București pentru iarna 2016-2017”, conform Dispoziției Primarului General nr. 1652 din 10.11.2016”, se precizează în comunicatul RATB.

[citeste si]

Potrivit RATB, „programul de Transport a fost executat în proporție de 100%, respectiv au circulat toate vehiculele disponibile – 750 de autobuze, 249 de tramvaie și 161 de troleibuze. Pentru deszăpezirea refugiilor de tramvai aflate în administrarea RATB au acționat 375 de angajați, iar pentru deszăpezirea căilor de rulare a tramvaielor au acționat toate plugurile disponibile.

Îndatoririle de serviciu ale angajaților implicați în acțiunile de deszăpezire au fost îndeplinite în proporție de 90%", se arată în comunicatul citat.

Totodată, membrii CA au solicitat Conducerii Executive constituirea unei Comisii la nivelul Regiei care să verifice îndeplinirea sarcinilor și atribuțiilor de serviciu ale salariaților cu responsabilități conform Dispoziției Primarului General din 10.11.2016 și a deciziilor Directorului General care au decurs din acesta, urmând ca rezultatul verificărilor să fie adus la cunoștința CA.

Citește și: Firea demite CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE al RATB

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel