RATB. Controale care vizează hoții și cerșetorii

Poliția locală a demarat un program de prevenire, descurajare și combatere a infracționalității care acționează pe liniile de transport în comun din București.

"La inițiativa Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, Regia Autonomă de Transport București (RATB) și Direcția Generală de Poliție Locală și Control din subordinea Primarului General, au început săptămâna trecută un program de prevenire, descurajare și combatere a infracționalității în mijloacele de transport în comun. Echipele acționează pe toate liniile de transport în comun, cu precădere pe cele în care numărul plângerilor înregistrate a fost foarte mare. Scopul acțiunii este unul preventiv, urmărindu-se în primul rând identificarea persoanelor care desfășoară activități ilegale, cum ar fi cerșetoria, comerțul ambulant ilegal, precum și cele care săvârșesc infracțiuni — unele comise cu violență — sau vandalizarea în mijloacele de transport în comun", precizează RATB într-un comunicat remis Agerpres.

În același timp vizate sunt și persoanele fără locuință care utilizează mijloacele de transport în comun drept adăpost temporar, acestea fiind conduse la centrele de îngrijire și adăpost ori alte unități specializate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel