Răsturnare de situaţie în cazul accidentului în care un minor de 12 ani a murit. Cine conducea maşina

Accident
Accident

Accidentul produs marţi dimineaţa în comuna Băceşti, judeţul Vaslui, în urma căruia un minor de 12 ani a murit, nu a fost cauzat de copilul decedat, potrivit autorităţilor, citate de Mediafax. 

Vinovat pare a fi chiar fratele victimei, un tânăr de 19 ani, care nu avea permis și conducea o mașină cu volan pe partea dreaptă. În mașină erau și mama celor doi, precum și unchiul acestora.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Vaslui, Bogdan Gheorghiță, a declarat că în urma cercetărilor, s-a stabilit că nu era la volan copilul de 12 ani, așa cum s-a crezut inițial, ci fratele său, un tânăr de 19 ani.

„La volanul mașinii implicate în accident a fost fratele copilului de 12 ani, care a decedat. Este vorba de un tânăr de 19 ani, care nu deține permis de conducere. Acesta era la volanul unei mașini cu volan pe partea dreaptă. În mașină se mai aflau mama și unchiul celor doi copii”, a spus Gheorghiță.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și conducere pe drumurile publice fără drept. Un copil de 12 ani a murit, marți, în urma unui accident rutier petrecut în comuna Băcești, județul Vaslui, după ce mașina în care se afla a lovit un cap de pod. Primele informații au aratat că la volan s-ar fi aflat chiar băiatul decedat, lucru infirmat ulterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel