Răsturnare de situație. Mișcarea noii directoare a TVR: Mesaj intern

Doinea Gradea, directorul general interimar al TVR, a făcut o primă mutare la vârf. 

Romeo Couți fusese demis de la conducerea TVR Cluj pentru că a destabilizat televiziune. De vineri, 29 septembrie, el a fost repus în funcție de către directoarea generală interimară, Doina Gradea, și este, din nou, coordonator al Studioului TVR Cluj. 

Decizia a fost comunicată angajaților printr-un mesaj trimis prin intranet în cursul zilei de vineri, în care nu se spune nimic despre raportul de activitate în baza căruia fusese demis de fostul director al TVR, Irina Radu. 

[citeste si]

Iată comunicatul transmis angajaților TVR Cluj, potrivit stiridecluj.ro

"Romeo Couţi este, începând de astăzi, 29 septembrie 2017, coordonator cu atribuţii de director interimar al Studioului TVR Cluj, în urma deciziei Directorului General Interimar, Doina Gradea.

Jurnalist cu peste 27 de ani de experienţă tv, Romeo Couţi a intrat în echipa TVR Cluj în anul 1990, unde a ocupat, de-a lungul timpului, funcţiile de redactor şef Redacţia Social Economic, redactor şef Redacţia Ştiri, director al studioului TVR Cluj.

Ca jurnalist, Romeo Couţi a realizat reportaje de anchetă pentru emisiunile "Reporter în anchetă" şi "Banii vorbesc", a moderat talkshow-ul cu tematică social-politică "Întrebări pentru o funcţie" şi a fost prezentatorul grupajului informativ TVR Cluj.

În 1998, a susţinut înfiinţarea Fundaţiei de Jurnalism Independent Cluj, anul următor devenind director executiv al Centrului de Formare în Jurnalism şi Audiovizual Cluj. Romeo Couţi a mai ocupat funcţia de Preşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor din presă Cluj, în prezent fiind Preşedintele Forumului Internaţional al Jurnaliştilor Români.

În perioada 31 martie – 28 septembrie a.c., conducerea interimară a studioului teritorial a fost asigurată de Irina Radu", se arată în mesajul directorul general al TVR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel