EXCLUSIV  Răspunsul care-l urmărește pe Iohannis, după excluderea definitivă a lui Negulescu. Bolcaș: Este complicele acestor acte

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Mircea Negulescu a fost exclus definitiv din magistratură, prin decizia ÎCCJ. Avocatul Lucian Bolcaș a comentat, pentru DCNews, decizia instanței.  

Întrebat dacă decizia instanței poate fi un precedent, având în vedere că se discută în spațiul public și despre alți procurori acuzați de fapte asemănătoare, Lucian Bolcaș a răspuns, pentru DCNews: ”O curățenie cu mătura cea mare a început cu acest negulescu care a dezonorat orice concepție nu despre procuratură, nu despre procurori, ci despre oameni. Înlăturarea sa este binevenită, sper să rămână așa și, mai ales, sper să-i urmeze și alții. Oamenii fac aceste încălcări de lege, dar mentalitatea, asta trebuie stârpită în primul rând”.

Întrebat, la Palatul Cotroceni, de către reprezentantul DCNews.ro, dacă a urmărit stenogramele cu procurorul Mircea Negulescu, președintele Klaus Iohannis răspundea ”Nu”. Tot negativ a răspuns și când a fost întrebat dacă este interesat să le urmărească.

Vezi aici: Gâdea, ȘOCAT de răspunsul lui Iohannis la întrebarea DCNews

Avocatul Lucian Bolcaș a comentat acel moment: ”Sunt anumite structuri care se mențin în poziție sperând în sprijinul unor organisme de forță. Prin aceasta nu numai că le patronează acțiunile și mentalitățile, dar devin complici direct a tuturor lucrurilor pe care le-au făcut. Un om care a avut cunoștință despre ceea ce a dus la excluderea lui Negulescu din procuratură, dar a spus că nu-l interesează, deși putea să-l intereseze în raport cu atribuțiile pe care le are, este complicele acestor acte de nelegalitate, așa vor să facă statul de drept”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel