Rareş Bogdan: Vreau să ştiu reacţia celor din PMP la votul dat de un deputat

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareş Bogdan, candidat PNL la alegerile europarlamentare de pe 26 mai, a făcut o serie de precizări, miercuri, într-o conferinţă de presă, după adoptarea de către Camera Deputaţilor a modificărilor la codurile penale.

Potrivit acestuia, adoptarea modificărilor la codurile penale duce la „aruncarea în aer” a luptei cu corupţia. Fostul moderator de televiziune a spus că deputaţii UDMR s-au îndepărtat de dorinţele „cetăţenilor oneşti de etnie maghiară” votând pentru aceste modificări.

„Ruşine infinită pentru cei 13 deputaţi UDMR, care s-au dovedit extrem de departe de dorinţele cetăţenilor oneşti de etnie maghiară din România, votând alături de PSD şi întregind numărul de 188 pentru acest vot, alături de cei din ALDE. De asemenea, ruşine pentru cei 7 reprezentanţi ai minorităţilor naţionale care au votat”, a spus Rareș Bogdan, miercuri, 24 aprilie.

„Aş vrea să ştiu reacţia celor din PMP la votul dat de un deputat PMP la modificările făcute pe aceste coduri”, a mai spus Rareş Bogdan în cadrul conferinţei de presă.

PNL, sesizare la CCR

Partidul Naţional Liberal va contesta, joi, la Curtea Constituţională proiectele de modificare a Codurilor penale, adoptate de Camera Deputaţilor. „Vom contesta la CCR acest vot dat astăzi, vom contesta ambele proiecte, atât Codul penal, cât şi Codul de procedură penală. Sperăm ca deciziile CCR să fie favorabile românilor cinstiţi şi Constituţia într-adevăr să fie respectată prin actele normative votate în Parlamentul României”, a anunţat liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel