Rareș Bogdan, mesaj pentru PSD, după anunțarea moțiunii de cenzură: Va fi greu să ne dea jos. Nu le doresc să își asume guvernarea

Europarlamentarul Rareș Bogdan. foto: pagina personală Facebook
Europarlamentarul Rareș Bogdan. foto: pagina personală Facebook

Rareș Bogdan a avut o reacție după ce PSD a anunţat că se pregăteşte de o moţiune de cenzură.

"Este absolut normal ca un partid de opoziţie să încerce să constituie o majoritate şi să dea jos un Guvern. Nu este nimic anormal! Eu le spun domnilor din PSD că va fi extrem de greu şi nu le doresc să își asume guvernarea în acest moment. Să ne lase să guvernăm liniştiţi, iar peste patru ani şi jumătate se pot pregăti să preia Guvernarea. Patru ani şi jumătate vom sta noi la putere şi vom încerca să facem tot ceea ce este bine pentru români.

Cei din PSD, bazându-se pe rezultatul alegerilor din 2016, vor încerca să constituie o majoritate pentru a ne da jos de la putere. Nu cred că vor reuşi, nu cred că este oportun. Cred că, având în vedere cele patru luni de pandemie şi cele trei luni de guvernare efectivă, în cele şapte luni de zile Guvernul liberal s-a descurcat mai mult decât bine", a spus Rareș Bogdan la Antena 3.

"Vă dau asigurări că, în următorii patru ani şi jumătate, PNL nu va intra în opoziţie. Nu ne dorim asta, nu ne facem calcule meschine. Trebuie să ţinem tara pe linia de plutire şi să o dezvoltăm. Patru ani şi jumătate vom sta la putere. În ce formule guvernamentale... nu sunt eu abilitat să spun acest lucru", a mai spus Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel