Rareș Bogdan, la conducerea PNL București. Chirieac: ''Acum pot să îl înțeleg''

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat afirmațiile făcute de Rareș Bogdan, potrivit cărora este pregătit să preia organizația PNL București, cu condiția să vină cu propriul secretar general și ca cei șase președinți ai organizațiilor liberale de sectoare să fie numiți tot de el.

Bogdan Chirieac este de părere că poziționarea lui Rareș Bogdan pe locul 1 al listei candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare a dublat scorul partidului și consideră că a adus mult public inclusiv de la USR. Astfel, analistul politic înțelege faptul că Rareș Bogdan vrea să își pună echipa sa în funcție dacă va conduce organizația PNL București, având în vedere demisia lui Cristian Bușoi din fruntea filialei.

În opinia mea, Rareș Bogdan a dublat scorul partidului. A tras public și de la USR fiindcă publicul lui Rareș Bogdan era public important pentru USR, iar astfel l-a tras către PNL. În momentul acesta, Rareș Bogdan vine pe un val foarte mare. 

Cristian Bușoi a făcut un gest care îl caracterizează. Este liberal, este un om echilibrat și a demisionat de la conducerea organizației PNL București, loc care a rămas liber pentru Rareș Bogdan. Acum pot să îl înțeleg pe Rareș Bogdan, vrea să își pună echipa sa în funcție, a afirmat Bogdan Chirieac, prezent în emisiunea lui Lili Ruse, de la România TV.

Vezi și: PSD, candidați prezidențiale. Chirieac: Întruneşte multe caracteristici. E o schimbare fundamentală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel