EXCLUSIV  Rareș Bogdan, în PNL? Ludovic Orban, primele declarații

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a spus, contactat de redactorii DCNews, când va fi gata lista candidaților pentru europarlamentare, în contextul în care se vehicula că a fost finalizată.

Contactat telefonic de reporterii DCNews, președintele PNL a spus că, deocamdată, lista candidaților pentru alegerile europarlamentare nu este gata.

„Până acum, au fost date zeci de zvonuri care nu au avut nicio legătură cu realitatea. L-au făcut cap de listă pe Dragoș Anastasiu. După aia, au adus nu știu ce corporatist...”, a spus Ludovic Orban.

Ce zice despre Rareș Bogdan

„În ceea ce îl privește pe Rareș Bogdan, informația nu este complet neadevărată. Încă nu este o decizie luată. Are un sâmbure de adevăr”, a declarat președintele PNL.

„Cred că între 10 și 15 martie 2019, va fi finalizată lista. Avem un mare eveniment pe 16 martie, cu PPE-ul și cu Comitetul Regiunilor și la acest eveniment nu poți să nu ai lista gata. Participă candidatul la președinția Comisiei Europene al PPE, Manfred Weber, participă o mulțime de invitați importanți", a declarat Ludovic Orban pentru DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel